ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگو تلفنی مسعود پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است
سرخط خبرها

دیدار عراقچی با هاکان فیدان در استانبول | بررسی اوضاع منطقه در دستور کار

  • کد خبر: ۲۹۵۳۱۲
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
دیدار عراقچی با هاکان فیدان در استانبول | بررسی اوضاع منطقه در دستور کار
وزیر امور خارجه ایران امروز (۲۸ مهر ۱۴۰۳) در استانبول با هاکان فیدان، همتای ترکیه‌ای خود، دیدار و درباره اوضاع منطقه به گفتگو پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی که در رأس هیئتی و در مقصد سوم دور چهارم سفرش به منطقه در راستای گفتگو درباره تحولات منطقه و تلاش برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان در استانبول حضور دارد، پیش از ظهر امروز، ۲۸ مهرماه، با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، دیدار و گفتگو کرد.

عراقچی روز گذشته نیز در نشست منطقه‌ای موسوم به فرمت ۳+۳ با حضور وزرای خارجه ترکیه، ارمنستان، روسیه و جمهوری آذربایجان شرکت کرد.

وی همچنین دیشب به همراه وزرای حاضر در این نشست با رجب طیب اردوغان دیدار کرد. اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه که عراقچی را در این سفر همراهی می‌کند درباره ملاقات عراقچی با اردوغان گفت: در ملاقات عراقچی با اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه مورد بحث قرار گرفت. ایران و ترکیه به عنوان دو همسایه بزرگ و تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام، ضمن اشتراک نظر در مورد تهدید جدی ناشی از تجاوزات و جنایات بی حد و مرز رژیم صهیونیستی بر امنیت و ثبات منطقه، بر ضرورت اقدام عاجل بین‌المللی جهت پایان دادن به کشتار بی‌گناهان، مهار جنگ افروزی و توقف نسل کشی رژیم در غزه و لبنان تأکید دارند.

رایزنی درباره مسائل جاری منطقه و خطراتی که منطقه را تهدید می‌کند

وزیر امور خارجه دیروز در جمع خبرنگاران درباره سفرش به استانبول گفت: با توجه به وضعیتی که در منطقه وجود دارد و تهاجمات رژیم صهیونیستی به لبنان در ادامه تهاجمات به غزه و شرایط خطرناک منطقه، سفر‌هایی به کشور‌های مختلف منطقه داشتم. در دور اخیر به اردن و مصر سفر و از آنجا برای ادامه سفر به ترکیه آمدم که ضمناً با دومین اجلاس وزرای خارجه ۳+۳ در رابطه با منطقه قفقاز مصادف شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: به کشور‌هایی که سفر داشتیم مشورت‌ها و رایزنی‌هایی صورت گرفت و ادامه آن را با ترکیه خواهیم داشت و در دیدار با وزیر خارجه و رئیس‌جمهور ترکیه این مباحث مطرح خواهد شد.

عراقچی با بیان اینکه همیشه با ترکیه روابط خوبی داشتیم و در موضوعات منطقه‌ای مشورت‌های نزدیکی انجام دادیم، اظهار داشت: حتماً در این سفر در خصوص مسائل جاری منطقه و خطراتی که منطقه را از جهت افزایش تنش تهدید می‌کند، رایزنی‌های ما مهم‌تر از همیشه خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->